Zaposlimo 2018-02-22T11:25:49+01:00
– ZAPOSLIMO –

Pridruži se edinstveni ekipi medinmleko.

Iščemo samostojno kozmetičarko z nekajletnimi izkušnjami na področju kozmetike, ki si želi urejenih delovnih pogojev v čarobnem ambientu. Nudimo zaposlitev za polni delovni čas z zagotovljeno redno plačo med prijaznimi in profesionalnimi sodelavci v družini prijaznem podjetju.

– Kozmetičarka (ž) –

Kdo in kaj je medinmleko?

Čarovnija lepote medinmleko je ena izmed najhitreje rastočih lepotnih blagovnih znamk v Sloveniji znana po vrhunskih frizerskih in kozmetičnih storitvah.

Na kateri lokaciji je delovno mesto?

Delovno mesto se nahaja v centru Ljubljane na Vilharjevi ulici 42 (Situla) z zagotovljenim parkirnim mestom tako za osebje kot za stranke, kar je v Ljubljani prej redkost kot pravilo.

Zakaj bi se nam želela pridružiti?

Verjamemo, da so odlični pogoji dela, eden izmed ključnih razlogov za izbiro naše ponudbe. V novih in sodobno opremljenih prostorih, kjer so na voljo za delo vrhunski materiali priznanih blagovnih znamk je to nedvomno zagotovljeno. Hkrati pa v podjetju skrbimo za prijetno vzdušje med zaposlenimi z rednimi sestanki, team buildingi, druženjem izven delovnega okolja, itd.

Prepričani smo, da je zelo pomemben tudi karierni vidik saj lepotni saloni medinmleko spadajo v višji kakovostni nivo, verjetno pa si vsakdo želi v svoji karieri nabirati ugledne reference. Poleg tega omogočamo redno izobraževanje na produktih, ki jih uporabljamo in dodatna izobraževanja za novosti, ki jih uvajamo.

Kar bi sicer moralo biti samoumevno v vsakem podjetju a žal mnogokrat ni tako je redna plača s plačanimi prispevki v celoti, regres, bonitete, itd. Poleg tega pa je plača stimulativna in nima omejitev navzgor! V našem podjetju ne zahtevamo opravljanja nadur in priznavamo letni dopust v celoti skladno z zakonodajo.

Podjetje MED IN MLEKO D.O.O. je družini prijazno podjetje, ki se poleg vrste prejetih priznanj lahko pohvali tudi z nazivom finalist Zlata nit 2017. Poleg vsega naštetega pa ima podjetje tudi najvišjo bonitetno oceno.

Seveda pa od kandidatke tudi nekaj pričakujemo :)

– zaključeno (vsaj) srednjo kozmetično šolo
– opravljenih vsaj nekaj individualnih tečajev na področju kozmetičnih storitev
– vsaj 3 leta delovnih izkušenj na področju kozmetičnih storitev kot samostojna kozmetičarka
– marljivost, odgovornost, organiziranast in urejenost
– komunikativnost, samoiniciativost in ambicioznost (želja po stalnem napredku in izobraževanju)
– obvladovanje vsaj 75% storitev, ki jih naše podjetje nudi (zaželjeno obvladovanje tudi kakšne dodatne storitve)
– brezhibno znanje slovenskega jezika in zadovoljivo znanje angleškega jezika (razumevanje / govorjenje / pisanje)
– osnovno poznavanje dela z računalniškimi programi kot so urejevalniki besedil, delo s preglednicami, delo z blagajniškim programom

Svojo predstavitev oz. življenjepis pošljite na info@medinmleko.net

OPOMBA! medinmleko je salon višjega kakovostnega razreda zato prosimo, da se prijavljate le tisti, ki ustrezate pogojem in verjamete v svoje znanje ter sposobnosti. Verjamemo, da ste takšni že nekje zaposleni in vam dela ne manjka. Torej zakaj bi sploh razmišljali o tem povabilu? Preprosto zato ker si vsakdo želi delati v kolektivu kjer so zdravi in prisrčni odnosi, kjer celotna ekipa živi za svoje delo in ga dobesedno obožuje, ker je čarovnija lepote medinmleko ena izmed najhitreje se razvijajočih lepotnih blagovnih znamk v sloveniji, ker so plače nadpovprečne in redne, ker je veliko možnosti za napredovanje tako osebnostno kot strokovno, ker… Več vam razkrijemo na razgovoru.

In ne skrbite.. Vaša kandidatura za delo ostane strogo med nami!

EKIPA
EKIPA