Striženje 2017-01-25T12:26:11+01:00

Striženje je pomemben faktor končnega izgleda.

Tehnika striženja pa je pogoj, da pričeska dolgo drži svojo obliko.

Modne smernice se neprestano spreminjajo, slednje pa zahteva tudi osvajanje novih tehnik striženja. Večinoma frizerji skušajo slediti smernicam z obstoječim znanjem a rezultat je pogosto le približek željenega. V ekipi medinmleko se zavedamo pomembnosti neprestanega izobraževanja in v tem je tudi razlog, da pričeske izgledajo popolno in zaradi ustrezne tehnike striženja, predvsem dolgo držijo svojo obliko. Končni izgled pričeske pa ne pomeni nujno kakovosti striženja, temveč bolj kakovost stiliranja. Ključno vprašanje je ali boste lahko dosegli enak izgled sami doma, pred ogledalom in čez koliko časa bo potrebno ponovno striženje. Z ustrezno tehniko striženja poskrbimo, da se boste lahko doma brezhibno uredili in da bo preteklo kar se da veliko časa med enim in drugim striženjem, saj je na prvem mestu zadovoljstvo stranke in ne stremenje po zaslužku. Dobro striženje mora trajati in ne sme zahtevati popravkov že po enem ali dveh tednih.

Male bučke

Otroci pri nas ne jokajo, temveč se zabavajo. S posebnim občutkom jih animiramo za piko na i pa z dovoljenjem staršev, naredimo še kakšno zvezdico, strelo, črto, kitko, vstavimo mašnico ali pa lasni podaljšek čarobne barve. Skratka, otroci se v čarovniji lepote medinmleko počutijo posebne.

Hair Tattoo

Smo eni prvih v Sloveniji, ki smo začeli z lasnimi tetovažami ali risanjem vzorcev po glavi z električnim brivnikom. Ker vaja dela mojstra se danes lahko pohvalimo z mnogo izvirnimi izdelki. Slednje pa je zelo mikavno tudi za naše malčke, ki jim strela ali kakšna zvezdica predstavlja piko na i :)

Brade

Tudi brada potrebuje obliko saj je zelo tanka črta med zanemarjenim in hudo dobrim izgledom. Sicer pa bradači to že dobro veste. Nekateri frizerji v čarovniji lepote medinmleko pa še posebej radi oblukujejo moške obrazne dodatke. Skrbno skrbijo za naše bradače za katerimi so obračajo mnogi pogledi.

S Sašo sva prijateljici že od najstniških let. Frizirala me je že ko sem bil članica skupine Atomik Harmonik. Danes ima dva super uspešna salona in glede na izdelke, ki prihajajo iz salonov medinmleko mislim, da je pred njo še velika kariera.
Špela P., Praga

Imaš vprašanje? Se želiš naročiti?

T 070 848 848 – Domžale
T 070 858 858 – Ljubljana

– klikni na številko in kliči –

Ostale frizerske storitve…