Nega las 2017-01-25T12:26:11+01:00

Nega in reparacija las je hkrati balzam za našo dušo.

Nestrokovno ravnanje z lasnimi preparati ali izpostavljanje las zunanjim vplivom lahko resno poškoduje strukturo las, kar pa lahko z ustrezno nego uspešno saniramo.

Nego las je priporočljivo narediti nekajkrat letno, da lase ohranjamo v odlični kondiciji. Seveda pa z nego las mnogokrat pomagamo tudi obupanim strankam, ki so same izvajale barvne transformacije na laseh ali pa so bile deležene nestrokovnega ravnanja s strani salona. V čarovniji lepote medinmleko znamo v večini primerov lase obnoviti, da jih ni potrebno odstraniti. Seveda pa niso le nestrokovne barvne transformacije grožnja lasem. Velik vpliv na kakovost strukture las imajo tudi UV žarki, sol, mraz, zdravila… Zato je potrebno lase redno negovati z ustreznimi in seveda kakovostnimi negami za lase.

Predpogoj za izbiro ustrezne nege je poiskati vzrok stanja las. Za dejansko oceno stanja las je potreben iskren pogovor s stranko, kjer stranka zaupa vse morebitne razloge za aktualno stanje las. Nadalje je potreben natančen pregled s strani frizerja s pomočjo tehničnih pripomočkov, kot so povečevalne kamere, itd. Na podlagi vseh izsledkov lahko izkušen frizer določi dejansko stanje in predpiše terapijo za sanacijo las.

V čarovniji lepote medinmleko uporabljamo le profesionalne izdelke za nego las, vodilnih svetovnih proizvajalcev. Ustrezna izbira in pravilna uporaba, dajejo osupljive rezultate in praktično vsako težavo lahko odpravimo v najslabšem primeru pa vsaj omilimo. Sicer pa so nege zelo priporočljive kot preventiva.

Profesionalna nega las, daje lasem visok lesk in omogoča daljšo obstojnost barve. V zimskem času preprečuje vozlanje las na zatilju in preprečuje statično naelektrenost las. Nega je še posebej priporočljiva po letnem dopustu saj poskrbi za ohranitev lepega lasu in obnovo po izpostavljenosti UV sončnim žarkom. Nega nahrani in oskrbi lase za vsaj dva meseca, priporoča pa se vsaj štiri krat letno

Frizerske storitve