Barvanje las 2017-01-25T12:26:11+01:00

Igrivost barv na vaših glavah.

Zavedamo se, da je poznavanje preparatov, ki jih uporabljamo in strukture las na katere jih nanašamo ključnega pomena, da lahko dosežemo željene rezultate in kar je najpomembneje, da lasje ostanejo zdravi in svilnati.

Barvanje ne pozna omejitev. V čarovniji lepote medinmleko lahko izbirate med običajnimi prameni ali popolnimi barvnimi transformacijami, naši barvni strokovnjaki pa bodo zagotovo našli pravi ton in senco za vas. So vam kdaj kje rekli, da določena barva na vaših laseh ni mogoča? Obiščite čarovnijo lepote medinmleko in našli bomo rešitev. Morda res ne po prvem posegu saj nam je na prvem mestu kondicija in zdravje vaših las. Definitvno pa bomo v kratkem času prišli do željenega rezultata in ohranili lase v vrhunski formi. Saj to si želite, mar ne?

Barvanje medinmleko

Posebno pozornost namenjamo najnovejšim trendom. Tehniko barvanja ombre smo osvojili že pred časom in je postala naša posebnost, ki jo imenujemo medinmleko barvanje. Tehnika barvanja, kjer so lasje temnejši pri korenu in vse bolj svetli proti konicam je idealna za ženske, ki želijo diskreten in hkrati moderen izgled, ki želijo spremembo las a hkrati ne želijo postati odvisnice barvanja in pred vsem želijo obdržati svojo naravno osnovo. Tovrstna barvna tehnika je narejena po posebnem principu, ki zahteva zelo precizen nanos barve in absoultno poznavanje procesa barvanja. Ta tehnika je trenutno zelo priljubljena med svetovnimi zvezdami in vse več žensk se odloča zanjo.

Naravno, organsko, eko…

Vedno več ljudi stremi k naravnemu načinu življenja, ki ga seveda iščejo na vseh področjih. Tudi frizerstvo ni imuno na to in vsled tega smo že pred časom uvedli naravne in organske linije barv ter lasnih preparatov. Barve, ki ne vsebujejo amoniaka so pri nas nekaj običajnega.

Frizerske storitve