Svetovanje 2017-09-06T10:27:59+01:00

Oglasi se na brezplačen posvet

Svetovanju se običajno namenja premalo pozornosti, čeprav je slednje eden ključnih elementov.

Običajno pridete k frizerju z izdelano idejo o svoji podobi. Nekateri bi šli iz temne na svetlo, drugi bi imeli pričesko kot znana Hollywoodska diva. Pa ste prepričani, da je to tisto kar želite? Vse to kaže le na željo po spremembi ne moremo pa si privoščiti narediti nekaj za kar že v naprej vemo, da ni tisto kar bi moralo biti.

Izkazalo se je da si večina žal ni zmožna ustvariti realne slike, kako bi željeni izdelek izgledal na obliko obraza, ten kože, osebnost… Dejstvo je tudi, da je frizer glavni krivec za morebitno nezadovoljstvo stranke, ker ni znal pravilno svetovati! Zato si za vsako stranko vzamemo čas, se pogovorimo in predstavimo svojo idejo.

Zavedamo se, da ni dovolj narediti približek tega kar si želite, temveč je potrebno narediti bolje kot si želite saj so pričeske, ki jih nosite, odraz kakovosti naših storitev. V čarovniji lepote medinmleko poskrbimo, da je vaš izgled tisti, ki navdihuje in da ste vi referenca ostalim in ne drugi vam. Šele takrat je naša misija uspešno zaključena.

Vsako stranko smatramo kot ambasadorko naše blagovne znamke in le zadovoljna stranka bo s ponosom nosila naš izdelek. Šele ta samozavest pa ji daje pravo vrednost. Torej ali bomo 100% upoštevali vaše želje? Žal ne in v kolikor bi se naši pogledi preveč razlikovali, bomo primorani odkloniti uslugo. Še zlasti nam je pomembna kondicija las, da izgledajo zdravi, svilnati in voljni saj zavestno uničevanje las strogo zavračamo.

Prvič sem prišla v medinmleko, ker sem bila prepričana, da bodo le oni znali narediti frizuro,ki sem jo želela. S seboj sem prinesla sliko in na moje razočaranje se niso strinjali z mojo željo. Pri posvetu so mi prijazno razložili zakaj to ne bi bilo vredu in predlagali njihovo videnje. Ideja je bila fenomenalna končni izdelek pa še bolj. Hvala medinmleko – cari ste!
Maja N., Ljubljana

Ostale frizerske storitve…