Urejanje obrvi 2017-01-25T12:26:11+01:00

Obrvi dajejo obrazu okvir. Lepa slika si zasluži lep okvir.

V osnovi so bile obrvi namenjene obvodu potnih kapljic s čela, da nam niso silile v oči. Danes pa se zdijo le nepotreben skupek dlak nad očmi. Vendar temu ni čisto tako…  Morda obrvi res nimajo več osnovnega namena a po drugi strani bi izgledalo grozljivo v kolikor bi obrvi enostavno odstranili. Torej zgolj iz navade obrvi morajo biti in kot take v naši podzavesti tvorijo okvir našega obraza. Lepa slika pa si zasluži čudovit okvir, mar ne?

Obrvi so zelo pomemben estetski element, ki mu mnogokrat posvečamo premalo pozornosti. Klasičnega urejanje obrvi si danes poslužuje že skoraj vsaka ženska in vedno več moških med tem, ko večina z zavistjo gleda popolnost obrvi svetovnih super zvezd kot so Jeniffer Aniston, Charlize Theron, Kim Kardashian… Seveda se niso rodile s tako popolno obliko obrvi in tudi niso rezultat klasičnega odstranjevanja osamelcev, ki rastejo mimo skupine dlak. Skrivnost je v popolnem šablonskem preoblikovanju obrvi po sistemu Anastasia Beverly Hills.

Anastasia Soare je svetovna gurujka oblikovanja obrvi, ki je v svojem studiu na Beverly Hillsu skrbi za Hollywoodske zvezde. V zavedanju, da bi si takšne obrvi želela sleherna ženska po svetu je iznašla sistem po katerem lahko profesionalni saloni dosegamo enake rezultate.
Profesionalno oblikovanje obrvi po tehniki Anastasia Beverly Hills se je razvilo v nujen lepotni ritual. Obrvi se razlikujejo od posameznika do posameznika – po obliki, velikosti, dolžini in barvi. Na njihovo pravilno obliko vpliva celotna oblika obraza. Pri oblikovanju obrvi ohranjamo njihov naravni lok in širino, ki najbolje poudarita poteze obraza in mu dodata toplino.

Izdelki Anastasia Beverly Hills nudijo negovalen, obnavljajoč in antioksidativen učinek. Vsebujejo pomembne proteine, vitamine, kot sta C in E, rastlinska in esencialna olja, izvleček kamilice in Aloe Vere za pomirjanje kože, hialuronsko in linolno kislino za zadrževanje vlage, aktivno sestavino CAPIGEN, ki med drugim stimulira regeneracijo obrvi, in mnoge druge sestavine.
Prepustite se strokovnjakom, ki bomo za vas poskrbeli brezhibno, pri tem pa vam priporočali tudi izjemne izdelke za nego doma, ki jih lahko kupite tudi pri nas.

Kozmetične storitve