Spenjanje las 2017-01-25T12:26:11+01:00

Spenjanje las za posebne priložnosti.

Valeta, maturantski ples ali poroka se zgodijo le enkrat v življenju, drugi posebni dogodki pa morda nekajkrat. Na koncu vam ostanejo le spomini in slike na katerih želite sijati v najlepši luči.

Vsako leto mnogo mladih zaključi osnovno ali srednjo šolo, kar okronajo s svečano prireditvijo ob zaključku. Enkraten dogodek v življenju, ki bo ostal zapisan na slikah in video posnetkih za vedno. V čarovniji lepote medinmleko imamo mnogo izkušenj s svečanimi pričeskami, naj si bodo želje po preprosti ali zahtevni pričeski. Pomemben je navdih in skladnost z osebnostjo. Posebne priložnosti se planirajo v naprej, zato se oglasite pravočasno na brezplačen posvet.

Poroka je za večino ljudi najbolj pomemben dan v življenju. Vse mora biti brezhibno, popolno in navdihujoče. Vsaka malenkost, vsaka rožica, vsak okrasek… na nas pa je, da tudi vsak lasek. Urejamo neveste, priče, družice, ženine… in to ne glede na odpiralni čas, točno takrat ko je potrebno. Nudimo pa tudi možnost spremstva frizerja in/ali vizažista skozi celotni dogodek.

V čarovniji lepote medinmleko se zavedamo pomena celostne podobe posameznika še zlasti, ko gre za posebne dogodke. Živimo za modo in lepoto… torej se dobro spoznamo tudi na modne dodatke, nakit, obleke… zato sodelujemo z izbranimi partnerji s katerimi vam lahko nudimo celostno podobo ali pa le dopolnimo, kar vam še manjka.

Frizerske storitve