Oblikovanje las 2017-01-25T12:26:11+01:00

Glamur za posebne priložnosti, eleganca za poslovne sestanke ali popolnost za vsak dan.

Zaman je vrhunski končni izdelek frizerja, ki ga v domači negi ne moremo povrniti v prvotno stanje. Kot rečeno se v čarovniji lepote medinmleko z ustrezno tehniko striženja trudimo, doseči tudi enostavno vzdrževanje.

Frizerji običajno ne želijo izdati skrivnosti, ki pripeljejo do dobrega končnega izgleda pričeske. Razlog je predvsem v razmišljanju, da s tem izgubljajo promet. V čarovniji lepote medinmleko smo drugačnega mnenja. Vsakdo si mora znati tudi doma narediti odlično pričesko, zato med feniranjem in oblikovanjem razložimo, kaj in kako delamo in s katerimi preparati za stiliranje. Vsi preparati, kakor tudi orodja so pri nas na voljo v prosti prodaji. Torej ni skrivnosti, ravno nasprotno, spodbujamo znanje.

Seveda pa za malo manj vešče ali tiste z manj časa, nudimo tudi redno pranje in feniranje v salonu. Fleksibilnost naše ekipe lahko ustreže sleherni stranki. Redne stranke po potrebi urejamo že ob 6h zjutraj, da so brezhibno pripravljene na poslovne izzive skozi celoten dan. Lahko se pohvalimo, da imamo kar nekaj strank, ki si po vzoru česalnic poslužujejo naših storitev na dnevni bazi ali vsak drugi dan. Seveda so tovrstni aranžmaji deleženi posebnih ugodnosti :)

Morda živite v bližini in je vaš izbrani frizerski salon preveč oddaljen, vi pa si rabite urediti pričesko za neko posebno priložnost. Oglasite se v čarovniji lepote medinmleko in z veseljem vam bomo ustregli.

Frizerske storitve