Pedikura 2017-01-25T12:26:11+01:00

S pedikuro do lepote in zdravja

Pedikura je pomembna predvsem iz zdravstvenega vidika, hkrati pa poskrbi tudi za estetiko. Pedikura je postopek nege stopal in nohtov, kjer moramo natančno poznati anatomijo stopala, morfologijo stopala in funkcijo skeleta stopala.

Pedikure se lotevamo s strokovnimi pristopom, ki zajema ustrezno pripravo delovnega okolja in sredstev za pedikuro, sterilizacijo, pregled nog in izključitev kontraindikacij za nego nog, priprava kopeli za mehčanje kože in nohtov, odstranjevanje obnohtne kože, oblikovanje in tanjšanje nohta, saniranje glivičnih nohtov, stanjšanje debelih slojev kože na stopalu, odstranjevanje otiščancev na stopalu, lakiranje nohtov in nato masaža stopal.

V toplih dneh, uporaba odprtih čevljev nudi zračenje našim stopalom, kar je izredno priporočljivo tako za ženske kot za moške. Seveda pa se slednjega poslužimo le, če imamo urejene nohte in stopala, ki nam dvigajo samozavest. Skratka, zelo pomembna je urejenost nohtov ter stopal saj signalizirajo mnogo širše sporočilo o naši osebnosti, kot bi si mislili. Za piko na -i- pa nudimo tudi klasično ali trajno gelish lakiranje nohtov.

Trajno gelish lakiranje nohtov na nogah je nedvomno najboljša izbira saj se običajni laki zelo hitro poškodujejo in okrušijo, kar pa izgleda zelo neokusno in zanemarjeno. S trajno obstojnim gelish lakom, bodo nohti na nogah brezhibni čez celoten dopust ne glede na stalno prisotnost agresivnega peska na plažah. V čarovniji lepote medinmleko nudimo tudi širok asortima profesionalnih izdelkov za nego nog, ki v običajnih drogerijah in trgovinah niso dostopni.

Kozmetične storitve