Nega Obraza & Telesa 2017-01-25T12:26:11+01:00

Hmm… zakaj so imeli naši predniki tako svilnato kožo?

Zavedati se moramo, da je iz leta v leto več škodljivih vplivov na našo kožo. Vremenski vplivi, onesnaženost zraka, stres, kajenje, nezdrava prehrana… puščajo sledi na naši koži, zato ji moramo nameniti posebno pozornost sleherni dan medtem, ko vsaj ob menjavi letnih časov tudi obisk strokovnjaka…

Kožo je potrebno razvajati, negovati in čistiti s profesionalnimi kozmetičnimi izdelki izbranih dobaviteljev. Izrednega pomena med samo nego pa je naše počutje. Raziskave so pokazale, da mora biti telo popolnoma sproščeno, da lahko koža maksimalno absorbira nanose mazil, ki jih vtiramo med samim postopkom. Nastale so čarobne nege medinmleko, ki so predvsem kombinacija sprostivene masaže in strokovnih posegov na sami koži. Nudimo širok asortima namenskih neg, ki pa jih neprestano spreminjamo in dopolnjujemo skladno z razvojem globalnih spoznanj in lastnih izkušenj. Seveda pa so na koncu le rezultati tisti, ki štejejo – mar ne?

Morda niste vedeli , da je pri negi telesa in obraza zelo pomemben faktor, počutje med samo nego. Raziskave so pokazale, da mora biti telo popolnoma sproščeno, da lahko maksimalno absorbira nanose mazil, ki jih vtiramo v kožo med samim postopkom. Zato vse tako imenovane medimleko nege, vsebujejo 10 min sprostitvene masaže hrbta in šele nato pričnemo z nego. Nega vsebuje tudi površinsko čiščenje kože, encimski in mehanski piling, globinsko čiščenje obraza, masko, masažo obraza, dekolteja in vratu ter masažo rok. V čarovniji lepote medinmleko nudimo širok asortima namenskih neg, kot so mladostniška ali čistilna nega, vlažilna nega s proteini svile proti gubicam, nega s kolagenom, nega za zrelo kožo, itd.

Vse več povpraševanj po 100% organskih ali eko izdelkih nas je spodbudilo, da smo že pred časom uvedli tudi naravni asortima izdelkov in neg. Naravne tretmaje izvajamo z vrhunskimi izdelki proizvajalca Heaven by Deborah Mitchell, katere lahko tudi kupite, ekskluzivno v čarovniji lepote medinmleko.

Kozmetične storitve