Masaža Obraza & Telesa 2017-01-25T12:26:11+01:00

Masaža deluje pozitivno na psihofizično moč človeka ter izboljšuje delovanje krvnega in limfnega obtoka.

Človek je psihofizično bitje, zato je masaža v sedanjem stresnem življenju še posebno pomembna in potrebna saj vemo, da stres slabo vpliva na naš imunski sistem.

Masaža poleg izboljšanja pretoka krvi in limfe posredno zelo ugodno učinkuje na vegetativni živčni sistem. Hkrati pa pripomore k nemotenemu delovanju presnove in k izločanju prekomerne vode iz telesa, s tem pa izboljšuje ravnovesje telesa in duha.

Klasična masaža je masaža celega telesa, kjer gre za sistematično obliko dotikanja, ki vzbuja ugodje in izboljšuje zdravje. Zajema masažne tehnike gladenja, gnetenja, vtiranja, udarjanja in tresenja. Učinki masaže so telesne in duševne narave. Z masažo izboljšujemo splošno počutje, vplivamo na kožo, skeletne mišice, krvni obtok, tok limfe, sklepe in obsklepne mišice, podkožno maščobno tkivo, živčni sistem in na duševno počutje. Za masažo uporabljamo arganovo olje, aromatične balzame ter negovalna masažna olja.

Nudimo tudi antistresno aromaterapijo telesa, pri kateri uporabljamo aromatične balzame. Je kombinacija klasične masaže z eteričnimi olji. Posebnost aromaterapije je da še dodatno negujemo našo kožo. Telo se hitreje regenerira in strupi se lažje izločajo iz telesa.

Kozmetične storitve